Καλώς ήρθατε στο blog του νηπιαγωγείου μας…

Το blog μας, στο μεγαλύτερο μέρος του, περιλαμβάνει υλικό από δράσεις και δραστηριότητες της τάξης και του Νηπιαγωγείου μας. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε αυτές τις δράσεις με την βοήθεια της στήλης ΕΤΙΚΕΤΕΣ, που βρίσκεται στα δεξιά, στη μέση της αρχικής σελίδας. Από τη στήλη ΕΤΙΚΕΤΕΣ, μπορεί να διαλέξει μια ανάρτηση σχετική με το θέμα που τον ενδιαφέρει. Καλή περιήγηση…

Οι αναρτήσεις μας σε τίτλους

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

4 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ

1ο φύλλο εργασίας


 Οι ορισμοί στο τέλος της σελίδας μαζί με τις εικόνες τους, θα σε βοηθήσουν να λύσεις το σταυρόλεξο. Το παραπάνω σταυρόλεξο είναι το ίδιο με την άσκηση hot potatoes, δείτε την εδώ


2ο φύλλο εργασίας


Πρόκειται για έναν πίνακα μονής εισόδου, στον οποίο τα νήπια, βλέπουν τις εικόνες με τις 5 αισθήσεις αριστερά και σημειώνουν σε κάθετη διάταξη, με ένα σημάδι, την αίσθηση με την οποία αντιλαμβανόμαστε τον αέρα.


3ο φύλλο εργασίας

Σε αυτό το φύλλο εργασίας τα παιδιά πρέπει, χρησιμοποιώντας τον πίνακα αναφοράς στο τέλος της σελίδας, να αντιγράψουν τα ρήματα των 5 αισθήσεων. 


4ο φύλλο εργασίας

Είναι πίνακας διπλής εισόδου. Με την βοήθεια του πίνακα αναφοράς στο τέλος της σελίδας τα παιδιά πρέπει να αντιστοιχίσουν τη λέξη με την εικόνα, σημειώνοντας ένα σημάδι.


Κατεβάστε από εδώ τα φύλλα εργασίαςΔεν υπάρχουν σχόλια: