Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ: Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ

Μιας και αυτές τις μέρες ασχολούμαστε με τα λαχανικά, με αφορμή το παραμύθι "Ο Πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω", ήρθε η ώρα να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα το κουκλοθέατρο!!! 
Με πρωταγωνιστές τους ήρωες του παραμυθιού και με μεγάλη χαρά το 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Φώκαιας παρουσιάζει την ιστορία του Πρίγκιπα Λεμόνη και της όμορφης Κρεμμύδως, η οποία είχε happy end, και κατέληξε σε γάμο. Σ' ένα γάμο όπου έγινε στο περιβόλι και παρευρέθησαν όλα τα λαχανικά!!!

Καλή ακρόαση και ελπίζουμε να το απολαύσετε τόσο όσο τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας!!!Οι κούκλες είναι φτιαγμένες από χαρτόνι και πλαστικοποιημένες. Έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα, μιας και φτιάχτηκαν από τα χρόνια της φοίτησης μου στο πανεπιστήμιο και αποτελούν μέρος πρακτικής άσκησης εβδομαδιαίου προγράμματος σε Νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης.

1 σχόλιο:

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

ΠΩΠΩ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΩΔΙΑ.