Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ 25000 ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΥΛΛΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

Με πολύ μεράκι κάθε χρόνο, η οικογένεια του κ. Σταμούλη Σταύρου στα Νέα Σύλλατα Χαλκιδικής στολίζει το σπίτι της με 25000 λαμπιόνια!!!
Επισκέφτηκα το σπίτι της οικογένειας, τη Δευτέρα, θέλοντας για άλλη μια χρονιά να το δω από κοντά. Ζεστοί άνθρωποι, με πολύ αγάπη και μεράκι για αυτό που κάθε χρόνο κάνουν, μου εξήγησαν πως 20 μέρες πριν ξεκινούν τις προετοιμασίες. Και δεν είναι μόνο τα λαμπιόνια, αλλά από παντού ξεπηδούν εκπλήξεις που σε κάνουν να μαγεύεσαι. Αϊ Βασίληδες φουσκωτοί σε αερόστατα, πάνω σε τζάκια, με το σάκο έτοιμοι να μοιράσουν δώρα, πάνω στην στέγη. Χιονάνθρωποι και ελατάκια, ταρανδάκια και έλκηθρα. Φάτνη με τον Χριστούλη νεογέννητο.
Η οικογένεια Σταμούλη με καλοδέχτηκε με πολύ αγάπη και μου επέτρεψε να τραβήξω το παρακάτω βιντεάκι, παρ' ότι και η ώρα ήταν περασμένη και εγώ "ακάλεστη".
Μάλλον, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο που επιμελούνται έναν τέτοιο στολισμό.
Αν τους γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις γιατί το κάνουν και πόσο χαίρονται να σε υποδέχονται στο σπίτι τους και να μοιράζεσαι μαζί τους τη χαρά άλλα και την έκπληξη που νιώθεις όταν αντικρίζεις το σπίτι.
Πραγματικά νομίζεις ότι είσαι σε παραμύθι.
Ευχαριστώ την οικογένεια για την υποδοχή της και τη μαγεία που μου πρόσφερε το σπίτι της, έστω και για λίγο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.1 σχόλιο:

Ειρήνη Χ.νηπιαγωγός είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ