Στο πασχαλινό μας καλάθι δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα Λαζαράκια!!!
Η συνταγή εύκολη, νηστίσιμη και η εκτέλεσή της ακόμα πιο εύκολη.
Υλικά:
- 1 φλυτζάνα ζάχαρη
- 3 φλυτζάνες αλεύρι
- 1 φλυτζάνα ρετσίνα
- 3/4 της φλυτζάνας σπορέλαιο
- 1/2 μπέϊκιν
- 1 βανίλια
- σουσάμι
|
1 φλ. ζάχαρη |
|
1η φλ. αλεύρι |
|
2η φλ. αλεύρι |
|
3η φλ. αλεύρι |
|
βανίλια |
|
Μπέϊκιν |
|
Σουσάμι |
|
Ρετσίνα |
|
και ανακάτεμα
|
|
Πολύ ανακάτεμα μέχρι να ξεκολλάει |
Δώσαμε στα παιδιά μικρές ποσότητες ζύμης να πλάσουν ένα μεγάλο φιδάκι και στη συνέχεια να το πλέξουν
Βάλαμε και γαρύφαλλα για μάτια και έτοιμα τα Λαζαράκια μας να ψηθούν!!!
Στην τάξη του ολοήμερου ψήσαμε τα Λαζαράκια μας στους 180 βαθμούς έως ότου ροδίσουν.
Τα τυλίξαμε με διαφανή ζελατίνα για να τα στολίσουμε στο καλάθι μας!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου